PLAVI FORUM
PLAVI FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POLAGANJE PRAKTICNOG ISPITA

Ići dole

POLAGANJE PRAKTICNOG ISPITA Empty POLAGANJE PRAKTICNOG ISPITA

Počalji od Gretta taj Pon Nov 26, 2012 12:10 pm

Na ovom mestu ce se ostavljati linkovi za ispit ucenika iz cekaonice. Svaki ucenik ce imati svoju temu sa datumom, linkovima i komentarima komisije.

Praktican ispit ce se sastojati od besprekorno odsviranih vezbi zadatih prilikom ucenja nota. Linkovi treba odredjenog datuma da budu postavljeni ovde na temu koju cu otvoriti za tog ucenika. Komisija se sastoji od tri clana: Prof. Gretta, vlasnika Plavog foruma i jednog ucenika prvog ili drugog stepena. Komentari svakog clana komisije ce biti ostavljeni posle postavljenih ispitnih linkova ucenika. Odluka komisije mora da bude jednoglasna da bi ucenik bio primljen u skolu. Postoji mogucnost popravnog ispita posle sledecih mesec dana.

Ako neko bude zeleo da promeni svoj stepen brze nego sto to profesor odredi, ovde ce da ima praktican ispit. Kompozicije ce ucenik da dobije od profesora. Ispit ce biti obavljen uz prisustvo tri clana komisije koja se sastoji od Prof. Grette, vlasnika Plavog foruma i jednog ucenika prvog ili drugog stepena. Komentari svakog clana komisije ce biti ostavljeni posle postavljenih ispitnih linkova ucenika. Odluka komisije mora da bude jednoglasna da bi ucenik presao na sledeci stepen. Mogucnost popravnog ispita ne postoji.

GRETTA

_________________
DUM SPIRO SPERO
POLAGANJE PRAKTICNOG ISPITA Earth-spinning-rotating-animation-40


abload.de/img/animationlad18.gif
Gretta
Gretta

Vaga Broj poruka : 11764
Points : 17191
Reputation : 134
Datum upisa : 14.12.2010
Godina : 101
Lokacija : Pala s Marsa

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu